DAFFiat ProfessionalIveco Daily
TT

Nieuws

 • Subsidieregeling 2017-2019 Vlaamse overheid

  In het kader van de invoering van de tolheffing worden er door de Vlaamse overheid toegekend aan transporteurs die investering in veiligheid, milieu of opleiding rond deze thema's.
  Hoe dit alles in zijn werk gaat leest u in de presentatie in bijlage door te klikken op 'details in bijlage'.  Voor verdere vragen kan u ons uiteraard contacteren.

  » Meer lezen
  » Detail downloaden
 • Rijscholen kiezen voor DAF

  DAF als lesvoertuig

  3 Limburgse rijscholen kiezen voor DAF

   

  DAF is een populaire keuze bij de Limburgse rijscholen. Onlangs werden verschillende nieuwe voertuigen afgeleverd door Truck Trading Limburg NV, de DAF concessiehouder van de streek aan drie rijscholen voor opleiding van chauffeurs, zowel voor het behalen van het C/CE rijbewijs als voor nascholing (Code 95).

   

  De keuze van de rijschooluitbaters berust op gefundeerde argumenten. “Het is het gemakkelijkste voertuig om les te geven”, stelt Wim Hendriks van Autorijschool Hendriks NV in Overpelt. “Het is onze zesde DAF en wij zijn zeer tevreden over het merk en de service”, klinkt het bij Johan Mertens van Car & Truck Opleiding in Hasselt. “De kwaliteit van de vrachtwagen, het meedenken van DAF en de dealer en de enorme ruimte voor de chauffeur en de begeleiders stellen wij zeer op prijs”, is de doordachte mening van Bernard van Doninck van Hendriks Autorijschool & Opleidingscentrum in Genk

  Unaniem loven ze de gemakkelijke aanpassing van de vrachtwagens om er doeltreffende instrumenten van te maken voor rijopleiding. Dat omvat zaken als dubbele bediening, extra spiegels en/of camera’s, een lange cabine met extra zitplaatsen en het inbouwen van alle moderne veiligheidssystemen. De nieuwe voertuigen werden allemaal geleverd door Truck Trading Limburg NV. Deze DAF concessiehouder kan via deze erkende rijscholen inspelen op één van de pijlers van het DAF Transport Efficiency programma, namelijk dienstverlening met als doel het rendement van de truck verder te verhogen door lagere operationele kosten en maximale voertuigbeschikbaarheid.

   

   

   

   

   

  » Details