DAFFiat ProfessionalIveco Daily
TT

Onze merken

Daily

De Daily Euro 6 is zowel confortabel en ergonomisch als robuust en behendig. 
De Body-on-frame constructie biedt bescherming bij ongevallen en verzekert een ongekende duurzaamheid, terwijl de achterwielaandrijving de prestaties maximaliseert bij een maximale belasting. 
De DAILY EURO 6 biedt innovatie en technologie om u te helpen bij een efficiënt beheer van uw voertuig, en de lagere totale bedrijfskosten dragen bij aan een gezond nettoresultaat van uw bedrijf.
De Daily Euro 6 introduceert ook een nieuw connectiviteitsniveau, dat uw mobiele apparaat volletdig in het voertuig integreert, zodat het uw zakenpartner en rij-assistent wordt.
Hij bestaat in verschillende versies, m.n. de gesloten bestelwagen, chassis-cabine met meerdere opbouwmogelijkheden of als BE-trekker.
U kan kiezen uit 2 motoren, de 2.3l met vermogens tot 156 pk en de 3.0l met vermogens tot 205 pk. Daarnaast is er ook een op CNG aangepaste 2.3 liter moter beschikbaar voor extra stil en schoon verkeer in steldelijke gebieden. 
Sinds kort is de Daily ook  leverbaar met de Hi-Matic , een volautomatische 8-traps versnellingsbak!

Daily E6 : sustainable technology

DAILY- GESLOTEN BESTELWAGEN

De Daily Euro 6 is net zo gemakkelijk te besturen als een personenauto, maar tegelijk is het een van de meest robuuste en praktische bedrijfswagens in zijn klasse. De laadruimte is bijvoorbeeld uiterst makkelijk toegankelijk. Via de dubbele achterdeuren kunnen goederen moeiteloos worden in- en uitgeladen, terwijl de zijschuifdeur voldoende breed is voor het laden en lossen van europallets. Als optie is een tweede zijschuifdeur beschikbaar.


De Daily bestelwagen is verkrijgbaar met 5 verschillende wielbases en in drie verschillende hoogtes. Dit alles resulteert in acht verschillende laadvolumes, variërend van 7 tot 19,6 m³. Wat de afmeting van de laadruimte betreft, behoort de Daily bestelwagen tot de top van zijn klasse.


Gewichten en laadvermogens
De Daily bestelwagen is beschikbaar in zes modelvarianten -29 L, 35 S, 35 C, 50 C, 60 C, 65 C, 70 C – en in vier verschillende wielbases ( van 3000 tot 4100 mm). Het GVW varieert van 3.3 tot 7 ton.


Ruime keuze aan beschikbare laadvolumes
Het laadvolume van de Daily bestelwagen varieert van 7 tot 19,6 m³, afhankelijk van de wielbasis, de interne hoogte en de voertuiglengte.


Daily bestelwagen optimaal toegankelijk
Via de dubbele achterdeuren (met nieuw vergrendelingssysteem) is de laadruimte over de volle breedte en zonder obstakels toegankelijk, zodat goederen gemakkelijk kunnen worden in- en uitgeladen. De zijschuifdeur is voldoende breed voor het laden en lossen van europallets ( optioneel is een tweede zijschuifdeur aan bestuurderskant verkrijgbaar).

Daily E6 : Business Instinct


DAILY - CHASSIS (DUBBELE) CABINE

Het leveringsprogramma van de nieuwe Daily is ongekend breed, waadoor de klant altijd verzekerd is van de ideale configuratie met de juiste opbouwlengte. Het chassis-cabinemodel is leverbaar in zes verschillende wielbases, variërd van 3000 tot 4750 mm. Daarnaast is er een ruime keuze aan leverbare motoren en wielophangingen, terwijl de achteras zowel met enkel- als dubbelluchtwielen verkrijgbaar is. Bovendien is er een speciale versie met dubbele cabine beschikbaar. Deze biedt plaats aan zes personen plus bestuurder en beschikt over vier deuren met centrale vergrendeling.


Robuust chassis
Het robuuste, op vrachwagenconstructies gebaseerde chassis omvat langsbalken met U-profiel, vervaardigd uit staal met hoge treksterkte. De geheel vlakke bovenkant zonder obstakels geeft carrosseriebouwers een optimale vrijheid, terwijl de aanwezigheid van montagesteunen het installeren van een opbeouw vergemakkelijkt. Bovendien biedt het open U-profiel en de afwezigheid van lasnaden de beste garantie om corrosie te voorkomen. Leveringsprogramme Gewichten en laadvermogens De Daily chassis-cabine is beschikbaar in een hele reeks modelvarianten – 29 L, 35 S, 35 C, 50 C, 60 C, 65 C, 70 C – en in zes verschillende wielbases ( van 3000 tot 4750 mm). Het GVW varieert van 3.3 tot 7 ton.

Voor meer informatie over dit product


DAILY BE-TREKKER

De Daily trekker wordt niet als fabrieks model geleverd. Het betreft een lokale ombouw naar BE-trekker uitvoering, volledig door de fabriek gesteund.


De Daily Trekker in combinatie met een variëteit aan opleggers, geeft de Daily optimale gebruiksmogelijkheden met een BE-rijbewijs. Laadvermogen tot zo’n 5.700 kg met bijna onbeperkt laadvolume of laadlengte. De gehele aandrijflijn is geoptimaliseerd voor hoge combinatiegewichten, de motoren, de versnellingsbak en  de assen hebben de sterkte die kenmerkend is voor Iveco. Naast de standaard enkele cabine kunt u tevens kiezen voor een dubbele cabine met 4 deuren en ruimte voor 7 personen.


De Daily  Trekker is maatwerk. Zo heeft men de mogelijkheid om de trekker-oplegger combinatie samen te stellen voor alle mogelijke gebruikstoepassingen.
Om het BE-rijbewijs maximaal te benutten, is een combinatiegewicht van maximaal 8.7 ton  toegestaan. Ideaal voor het vervoer van vee,bouwmachines, personenauto’s en volumetransport.

Voor meer informatie over dit product


DAILY - INTERIEUR EN COMFORT

Zowel de enkele als de dubbele cabine van de Daily is een toonbeeld van ergonomie, comfort en functionaliteit. Hij is niet alleen ruim en compleet uitgerust, maar ook bijzonder geluidsarm. Dit alles is te danken aan de speciale verankering op het chassis d.m.v. anti-trillingsrubbers, aan de toepassing van de geluidsabsorberende panelen en aan de montage van anti-kraakstrips tussen de deverse interieuronderdelen.

De NIEUWE DAB-radio die in het dashboard is geïntegreerd, biedt alle belangrijkste functies.

De vele opbergvakken zijn ontworpen voor een betere toegankelijkheid.  Maar liefst 18 vakken, inclusief een nieuw en handig open vak zijn stragtegisch in de cabine geplaatst en gemakkelijk bereikbaar, zodat u uw documenten en werkmaterialen geordend kunt houden en altijd binnen handbereik hebt.

Het comfortabele interieur is verbeterd met een nieuw leren stuurwiel en biedt samen met de blauwe stoelbekleding en de nieuwe gestoffeerde, met schuim gevoerde hoofdsteun, een professionele omgeveing waar u en uw passagiers productief en in alle veiligheid kunnen werken.


Daily E6 : PRODUCTIVE COMFORT


DAILY - CNG UITVOERING

Wat is CNG?
Deze brandstof wordt internationaal aangeduid met de afkorting CNG, wat staat voor “Compressed Natural Gas”. Aardgas is in de 1ste plaats een ecologische brandstof: veel lagere CO2 uitstoot, geen schadelijke stoffen als benzeen & tolueen, én geen uitstoot meer van fijn stof. In de 2de plaats is aardgas heel economisch. Zeker wanneer je “thuis” vult. Dan betaal je slechts de prijs die we door het jaar betalen voor het aardgas dat we thuis verbruiken. Voor meer informatie over de verkrijgbare vulstations kunt u terecht op www.ecofillco.be


De nieuwe Daily CNG: het juiste antwoord!
De Daily CNG is zo betrouwbaar als een diesel en tegelijk ecologisch en stil, waardoor hij wordt toegelaten in stadscentra die voor het normale vereer zijn afgesloten. Bovendien is het nog krachtiger & efficiënter dankzij de nieuwe drieliter-aardgasmotor met vier kleppen per clinder, turbocompressor & intercooler.


De Daily CNG is het pasklare antwoord op de noodzaak om de zorg voor het milieu, een theme dat werldwijd prioriteit heeft, te verenigen met alle eisen op het gebied van rendement, efficiency en productiviteit die voor professioneel gebruikte voertuigen gelden.


De aardgasmotor van Iveco is van de nieuwste generatie. Deze is rechtstreeks afgeleid van de drieliter-dieselversie, wat een optimale betrouwbaarheid en lange levensduur garandeert. De motor is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak waarvan de hoogste versnelling een overdrive-karakter heeft om brandstof te besparen.


De aardgastanks (5 stuks + 1 extra tank als optie) zijn zijdelings tegen de chassisbalken aangebracht en voorzien van speciale beschermkappen. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen en schokbelastingen, zodat ze beslist geen afbreuk doen aan de veiligheid van het voertuig. De verzonken positie van de tanks waarborgt een maximale vrijheid bij het installeren van de opbouw.


“Comfortabel, robuust, innovatief en wendbaar”
De Daily CNG bezit alle kwaliteiten die u van een Daily gewend bent.


De keuze voor het ecologisch verantwoorde aardgasmodel gaat niet gepaard met compromissen en u hoeft zich ook niets te ontzeggen.

Voor meer informatie over dit product
 
 
 

» Terug