DAFFiat ProfessionalIveco Daily
TT

Onze merken

DAF

Wij zijn Verkoop – en Service Dealer voor het merk DAF voor heel Limburg en regio Leuven. 
Wij zijn reeds meer dan 30 jaar actief met dit merk en bestrijken met alle bedrijven van de Truck Trading group ongeveer 25% van de Belgische markt. 
Met DAF bieden wij u een volledig gamma vrachtwagens en trekkers waarmee elke transportbehoefte van u ingevuld kan worden. 
Vanaf 2014 wordt Euro 6 als emissienorm verplicht. In dat kader heeft DAF zijn hele gamma vernieuwd. 

NEW LF

De nieuwe LF is bestemd voor locaal vervoer. Hij is uitermate wendbaar voor in steden en gemeenten. Door zijn laag eigen gewicht beschikt u over een groot laadvermogen.
De MX5 en MX7 motoren bieden u een ruim aanbod aan motoren aangepast aan uw behoeften.

Meer info over de LF Euro 6


NEW CF

De nieuwe CF werd gebouwd voor regionaal vervoer. In deze klasse ligt de nadruk op bakwagens voor allerhande toepassingen. DAF biedt ook daar voor elke behoefte een optimale oplossing. De CF is de allrounder voor GVM’s vanaf 18T tot en met combinatiegewichten van 44 T en meer.

Meer info over de CF Euro 6

NEW XF

De XF ons paradepaardje voor het internationale vervoer. Sinds jaren zijn we marktleider in trekkers en met de komst van deze nieuwe XF hebben we alle troeven in handen om deze positie te handhaven en verder te versterken.  De nieuw ontwikkelde  Paccar MX 13 motor, het volledig nieuwe chassis, het nieuwe en aantrekkelijke exterieur design en het vernieuwd interieur maken van de XF een voltreffer voor de ondernemer én de Chauffeur.  Verder is er nu nog een nieuwe MX 11 liter motor toegevoegd die door zijn lager eigen gewicht zorgt voor nog meer laadvermogen.

Meer info over de XF serie

» Terug