DAFFiat ProfessionalIveco Daily
TT

Onze merken

 • DAF

  DAF

  Wij zijn Verkoop – en Service Dealer voor het merk DAF voorLimburg en regio Leuven. 
  Wij zijn reeds meer dan 30 jaar actief met dit merk en bestrijken met alle bedrijven van de Truck Trading group ongeveer 25% van de Belgische markt. 
  Met DAF bieden wij u een volledig gamma vrachtwagens en trekkers waarmee elke transportbehoefte van u ingevuld kan worden. 
  Vanaf 2014 wordt Euro 6 als emissienorm verplicht. 

  Met de lancering van de 'NEW CF & XF , Pure Excellence' worden onze producten naar het hoogste niveau getild.  Ze bieden alle voordelen die er reeds waren, zoals betrouwbaarheid, duurzaamheid en het hoge rendement en ongeëvenaard chauffeurscomfort, maar nu is alles nog een stap hoger gezet.  Hierdoor bereiken we :
  7% lager verbruik
  100 kg lichter
  intervals tot 200000km.
  super opbouwvriendelijk

  » Details
 • Fiat Professional

  Fiat Professional

  Sinds 2011 zijn wij Key dealer voor Fiat Professional voor Noord Limburg en Regio Turnhout. Vanaf 1 juli 2013 wordt dit gebied uitgebreid richting Brabant. 
  Fiat biedt een zeer volledig gamma van producten aan zoals de Fullback, Fiorino, Doblo, Talento en de Ducato. Als professional in bedrijfswagens kunnen wij u met raad en daad bijstaan bij het invullen van uw specifieke behoeften en u de juiste wagen afleveren.

  » Details
 • Daily

  Daily

  De Bestelwagen met zakeninstinct 
  De Nieuwe Daily Euro 6 biedt INNOVATIE en TECHNOLOGIE om u te helpen bij een efficiënt beheer van uw voertuig, en de lagere totale bedrijfskosten dragen bij aan een gezond nettoresultaat voor uw bedrijf. De Euro 6 motoren zijn schoon en efficiënt en vormen een toevoeging aan uw duurzame referenties. 

  En er wordt ook aan de bestuurders gedacht: de cabine is comfortabeler en stiller dan ooit, en met de HI-MATIC-versnellingsbak ontdekken bestuurders de betekenis van absoluut rijplezier. De Daily Euro 6 introduceert ook een nieuw connectiviteitsniveau, dat uw mobiele apparaat volledig in het voertuig integreert, zodat het uw zakenpartner en rij-assistent wordt. 

  Hij bestaat in verschillende versies, m.n. de gesloten bestelwagen, chassis-cabine met meerdere opbouwmogelijkheden of als BE-trekker. 

  U kan kiezen uit 2 motoren, de 2.3l met vermogens tot 156 pk en de 3.0l met vermogens van 146, 170 en 205 pk.

  » Details